Home

Utrecht Disaster staat voor plezier
in Inline Skate Hockey.


Het betekent overigens niet dat dit plezier prestatiesport in de weg staat, gezien het aantal landelijk opererende teams binnen onze vereniging.

Utrecht Disaster is in 1996 opgericht om een van de snelste teamsporten ter wereld, Inline Skater Hockey, naar Utrecht te brengen. Onze leiding bestaat uit een aantal spelers die de sport op internationaal top niveau hebben beoefend.

IMG_5775


      Disastercup 2018
31 maart en 1 april 2018

Naar het wedstrijdschema

Utrecht Disastercup 2018


 Disaster verwelkomt Eredivisie Team!

Disaster ere

 Disaster U16 pakt Nederlands
kampioenschap
en Play-offs!

Nadat Disaster U16 ongeslagen het Nederlands Kampioenschap pakte, maakte het team zich op zondagochtend 6 september op voor de Play-offs. In de eerste ronde werd met 10-3 gewonnen van de als 4e geplaatste Culemborg Roadrunners. Misschien kwam het door het vroege tijdstip, maar ons Disaster team speelde als een disaster….  het team leek niet echt wakker, en dat zou echt beter moeten in de finale!

De als 3e en 2e geplaatste Amsterdam Survivors en Sweetlake Bulldogs hielden vervolgens in een spannende wedstrijd de stand drie periodes lang gelijk. Met 6-6 ging overtime in,  waarin Survivors ongenadig hard uithaalden door de stand bliksemsnel naar 9-6 te brengen…. De Bulldogs kwamen er vervolgens niet meer aan te pas.

Na de troostfinale, waarin de Bulldogs nog wel van de Roadrunners wisten te winnen, was het dus tijd voor de finale. En onze jongens (en dame) waren wakker! Nadat het spel de eerste minuten nog op en neer ging, bracht Disaster de score snel op 2-0, om deze in het verdere verloop van de wedstrijd gestaag uit te breiden naar 10-1! Daarmee was dubbel binnen! Go Disaster Go!


IMG_6126

Ongeslagen in de competitie en de play-offs. Achter vlnr: Daan Engel, Max Poulus, Bart Engel, Cain Stojanovic, Stef Overweg (coach); Midden: Pepijn Reuderink, Damian den Houdijker, Teun Landzaat, Stein Martens, Geno Zwiers, Jordi Wareham, Daan Schaarsbergen; Voor: Julia Verelst (goalie).

 

Geef een reactie