Home

Rollerdisco zaterdag 4 januari 2020

                een mooi begin voor het nieuwe jaar


In samenwerking met St. Joepiez organiseren wij, Inlinehockey Utrecht Disaster, op 4 januari 2020 een rollerdisco in ons Disaster Dome te Utrecht Noord voor kinderen (van 8 jaar-15 jaar) uit gezinnen waarvan de ouders het niet zo breed hebben.

Bij toeval zijn wij in contact gekomen met de Stichting Joepiez.

Stichting Joepiez wil zoveel mogelijk kinderen stimuleren om te bewegen. Iedereen die wil bewegen moet dat op zijn eigen niveau en naar zijn eigen wensen kunnen doen. Hier kunnen wij als Inlinehockey Utrecht Disaster helemaal mee instemmen.

Sport kan een belangrijke middel zijn om kinderen te laten deelnemen aan de samenleving. Zo is sport uitstekend geschikt als preventie van gezondheidsproblemen zoals overgewicht. Sporten kan verveling verdrijven, het gaat eenzaamheid tegen en kan de sociale cohesie bevorderen.

St. Joepiez en Inlinehockey Utrecht Disaster organiseren op 4 januari 2020 een rollerdisco in de Disaster Dome te Utrecht Noord voor kinderen (van 8 jaar-15 jaar) uit gezinnen waarvan de ouders het niet zo breed hebben. Er zijn in Utrecht en directe omgeving veel gezinnen die onder de armoedegrens leven en ieder dubbeltje om moeten draaien. Een leuk uitstapje zit er voor deze kinderen meestal niet in.

Wij hopen er iedere schoolvakantie een terugkerend evenement van te kunnen gaan maken. Zodat ook deze kinderen na de vakantie een leuke ervaring kunnen delen met hun klasgenoten.

Utrecht Disaster heeft een sporthal en stellen deze gratis ter beschikking voor dit project en st Joepiez heeft de contacten en bergen ervaring. Dus.. 1+1=2!

De planning is om voor 2 leeftijds-groepen van 50 kinderen de rollerdisco te organiseren, bij meer dan 100 aanmeldingen zullen we dit zelfs voor 3 groepen organiseren.

Om er voor deze kinderen een super onvergetelijke dag van te maken kunnen wij nog wel ondersteuning gebruiken en hopen dat sponsoren en donateurs, die net zo enthousiast zijn als wij, zich aanmelden om dit project te willen ondersteunen.

Voor meer informatie: info@utrechtdisaster.nl


      Disastercup 2018
31 maart en 1 april 2018

Naar het wedstrijdschema

Utrecht Disastercup 2018


 Disaster verwelkomt Eredivisie Team!

Disaster ere

 Disaster U16 pakt Nederlands
kampioenschap
en Play-offs!

Nadat Disaster U16 ongeslagen het Nederlands Kampioenschap pakte, maakte het team zich op zondagochtend 6 september op voor de Play-offs. In de eerste ronde werd met 10-3 gewonnen van de als 4e geplaatste Culemborg Roadrunners. Misschien kwam het door het vroege tijdstip, maar ons Disaster team speelde als een disaster….  het team leek niet echt wakker, en dat zou echt beter moeten in de finale!

De als 3e en 2e geplaatste Amsterdam Survivors en Sweetlake Bulldogs hielden vervolgens in een spannende wedstrijd de stand drie periodes lang gelijk. Met 6-6 ging overtime in,  waarin Survivors ongenadig hard uithaalden door de stand bliksemsnel naar 9-6 te brengen…. De Bulldogs kwamen er vervolgens niet meer aan te pas.

Na de troostfinale, waarin de Bulldogs nog wel van de Roadrunners wisten te winnen, was het dus tijd voor de finale. En onze jongens (en dame) waren wakker! Nadat het spel de eerste minuten nog op en neer ging, bracht Disaster de score snel op 2-0, om deze in het verdere verloop van de wedstrijd gestaag uit te breiden naar 10-1! Daarmee was dubbel binnen! Go Disaster Go!


IMG_6126

Ongeslagen in de competitie en de play-offs. Achter vlnr: Daan Engel, Max Poulus, Bart Engel, Cain Stojanovic, Stef Overweg (coach); Midden: Pepijn Reuderink, Damian den Houdijker, Teun Landzaat, Stein Martens, Geno Zwiers, Jordi Wareham, Daan Schaarsbergen; Voor: Julia Verelst (goalie).

Geef een reactie